Bedrijfsevenement

Populaire tent huren voor uw bedrijfsevenement?

Zijn de targets behaald of is er een promotie? Of zijn er andere redenen voor een feestje? Een bedrijfsfeest versterkt vaak de band tussen u en uw werknemers en tussen uw werknemers onderling. Een bedrijfsfeest kan dus een zeer positieve invloed hebben op de sfeer binnen uw bedrijf. Uiteraard wilt u niet dat uw werknemers, vrienden en/of familie nat regenen dus dan komt u al snel uit bij het huren van een tent.

Wij kunnen u de volgende tenten aanbevelen:

STRETCHTENT
Met de Stretchtent is het mogelijk om uw bedrijfsfeest, naast bescherming tegen wind en regen, net even wat extra sfeer te geven. Deze tent ziet er prachtig uit, is op te bouwen op bijna iedere locatie doordat hij erg flexibel is en het is ook mogelijk om de Stretchtent aan een gebouw vast te maken. Ook op bouwlocaties bij bijvoorbeeld het slaan van de eerste paal is deze tent een echte eyecatcher!

WHITE LUXURY

Op stijlvolle wijze een bedrijfsfeest organiseren? Maak een onvergetelijk feest met de White Luxury. Deze tent is een luxe ivorykleurige spantent en uitermate geschikt als chique overkapping voor bijvoorbeeld presentaties, het diner en het feest ‘s avonds. Doordat de White Luxury standaard kan worden opgebouwd met transparante zijwanden, heeft u met uw evenement totaal geen last meer van het grillige weer in Nederland.

TIPI STRATUS

Een evenement organiseren lekker ongedwongen in festival sfeer? Tover met de Tipi Stratus uw terrein om tot een heus festivalterrein. Met deze tent wordt jullie bedrijfsfeest onvergetelijk en hij kan zowel dicht als open kan worden opgebouwd. Zitten aan mooi gedekte, lange tafels, borrelen rondom de vuurplaats in het midden, dansen op de heerlijkste beats, het kan allemaal. De Tipi Stratus is een echte eyecatcher en geeft iedere gast meteen een onbeschrijfelijk goed gevoel!

Reacties van onze klanten

Door: CTS Group Pien

Het event op zaterdag 8 december jongstleden was erg geslaagd, ook mede met jullie tent:-), nogmaals dank en tot een volgende keer!!

Door: Faouzi Chihabi

Tent4Rent is nu al meer dan 4 jaar onze Partytenten en evenementen partner van onze grote feesten die wij voor onze gasten organiseren op het mooiste terras van Rotterdam. En wij zijn daar heel erg blij mee in alle opzichten!! Dit jaar weer. Arrivederci!

Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting
Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten
Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

Bekijk alle tenten

STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE