Privéfeest

Populaire tent huren voor uw tuinfeest?

Viert u uw verjaardag? Bent u geslaagd of heeft u een promotie gekregen? Dan is het tijd voor een feestje! Als u besluit om uw feest buiten te vieren dan kan een partytent niet ontbreken. Niet alleen zorgt een partytent ervoor dat uw gasten droog blijven, een partytent zorgt er ook voor dat uw feest net die extra uitstraling krijgt.

Wij kunnen u de volgende tenten aanbevelen:

STRETCHTENT

De Stretchtent is ideaal voor een privéfeest en beschikbaar in verschillende maten. Onze Stretchtenten zijn te koppelen tot elk gewenst formaat en door de flexibiliteit en rekbaarheid van het doek is de tent in verschillende ontwerpen op te zetten. Hij is daardoor vrijwel overal te plaatsen. Daarnaast hebben wij speciale windschermen ontwikkeld (zandkleurig) om de Stretchtent af te sluiten. Dat maakt deze tent heel geschikt als partytent en zorgt hij voor een bijzondere sfeer voor uw gasten.

WHITE LUXURY

Een chic en stijlvol feest op je favoriete locatie? Maak uw privéfeest onvergetelijk met de White Luxury. De White Luxury is een luxe ivorykleurige spantent en uitermate geschikt als stijlvolle overkapping voor een lunch, een diner of een groot feest ‘s avonds. Doordat de tent standaard kan worden opgebouwd met transparante zijwanden, heeft u met uw feest totaal geen last meer van het grillige weer in Nederland.
TIPI NIMBUS
De Tipi Nimbus (‘Tiny Hat’) maakt de aankleding van ieder privéfeest compleet. Deze tent is geliefd door zijn eenvoud en stoere ontwerp. Uitstekend geschikt als overkapping voor de bar, de catering of gewoon om gezellig onder te staan of samen te zitten. De Tipi Nimbus biedt beschutting tegen de zon en lichte regen en creëert een gezellige ongedwongen sfeer.

Reacties van onze klanten

Door: C4C vintage

Super blij met het soepele meedenken en overleg en vooral service. Meer dan blij voor ons prived event met de prachtige Tent4Rent stretch en vouwtenten. Het snelle schakelen en persoonlijk contact. Dikke 10+

Door: Peter de Boer

Wow, wat een mooie stretchttent hebben we bij jullie gehuurd voor mijn verjaardagsfeest!! En wat stond ie mooi bij ons aan het water. Met familie, vrienden en veel muziek erin en er om heen. Het contact voor- en achteraf was voortreffelijk en de tent werd heel goed en professioneel opgezet! Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen.

Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting
Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten
Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

Bekijk alle tenten

STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE