Indoor Event

Populaire Indoor tent huren?

Indoor tenten voor bijvoorbeeld op een beurs zijn er met een iets ander doel dan de partytenten buiten. Meestal is een partytent voor buiten bedoeld om een schuilplaats te bieden tegen de regen. Bij indoor tenten op een beurs kun je er meestal wel vanuit gaan dat de tenten bedoeld zijn om een stand te maken. Ook hier kunnen we meerdere kanten op.

Wij kunnen u de volgende tenten aanbevelen:

Een zakelijk, sportief of ander evenement in de planning? Met deze Dome tent trek je meteen de aandacht bij bijvoorbeeld een productpresentatie, als beursstand of bij een open dag. Het leuke is dat de Dome tent zowel indoor als outdoor gebruikt kan worden. De tent heeft een vaste vorm (‘Iglo’) in de maat 8.0 x 8.0 meter en is wit van kleur. Met de Dome tent bent u er in ieder geval zeker van dat de gasten van de beurs u niet over het hoofd zien.

STRETCHTENT
Met de Stretchtent bent u er ook zeker van dat u opvalt. Zeker op een beurs komen Stretchtenten steeds vaker voor. Deze tent is erg flexibel en kan op hele mooie manieren opgebouwd worden, om zo bepaalde accenten te geven aan uw stand die met andere tenten niet mogelijk zijn. Onze Stretchtenten zijn te koppelen tot elk gewenst formaat en door de flexibiliteit en rekbaarheid van het doek is de tent in verschillende ontwerpen op te zetten.
TIPI NIMBUS
De Tipi Nimbus (‘Tiny Hat’) maakt de aankleding van ieder Indoor event compleet. Deze tent is geliefd door zijn eenvoud en stoere ontwerp. Uitstekend geschikt als opvallende beursstand, een productpresentatie of gewoon om gezellig onder te praten of samen te zitten. De Tipi Nimbus kan Indoor overal worden geplaatst en creëert een gezellige ongedwongen sfeer.

Reacties van onze klanten

Door: Eenzet Carwash

Mede dankzij Tent4Rent is de Tankstation Vakbeurs in Houten een succes geworden! We kregen veel complimenten over onze stand, waarbij de tent van Tent4Rent een onderdeel was. Een keurig bedrijf, komt afspraken na. Ga ik zeker nog een keer zaken mee doen!

Door: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

De tent was super goed ontvangen door de congresdeelnemers. Het zag er allemaal strak uit en paste heel goed in de ruimte. Fijne jongens ook om mee te werken en was weer afgebroken voordat ik er erg in had.

Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting
Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten
Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

Bekijk alle tenten

STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE