Dome

Een Dome tent huren voor op de beurs, festival of ander soort evenement.

De Dome tent, ook wel crossover tent genoemd, is niet zomaar een koepeltentje waar u vroeger vast wel eens in hebt geslapen op de camping. Met de Dome tent van Tent4Rent huurt u een prachtige tent die iedere locatie direct een stuk aantrekkelijker maakt. Deze tent staat als een huis en beschermt goed tegen de regen. Eventueel is hij met zijwanden af te sluiten zodat er helemaal geen regen of wind doorheen kan.
Opbouw & Grootte

De Dome tent is een futuristisch en degelijk vormgegeven tentconcept van 8.0 x 8.0 m en is uitstekend te gebruiken als beursstand. Door de vormgeving en luxe uitstraling is hij ook zeer geschikt voor bruiloften of andere bijzondere evenementen. Het sterke aluminium frame is licht van gewicht en zorgt voor een stabiele basis waardoor deze tent breed inzetbaar is. Door middel van een gootverbinding zijn meerdere Dome’s aan elkaar te koppelen.

Capaciteit
De Dome kan zonder problemen zowel in- als outdoor op praktisch iedere locatie worden ingezet. Een echte blikvanger voor evenementen zoals bruiloften, productpresentaties, Kerstmarkten,
festivals en beurzen. Gasten voelen zich in jouw aangeklede Dome tent meteen welkom en met zijn doorloophoogte van 2.50 m en nokhoogte van 4.95 m biedt hij ruimte aan 65 gasten per tent.
Afmetingen
  • 8,0 X 8,0 METER
kleuren
  • WIT
Capaciteit
  • 65 PERSONEN
Wij werken met de beste kwaliteit Dome tenten.
Onze tenten zijn voorzien van een bouwboek.
Brandwerend.
100% Wind- en regenbestendig.
De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Unieke uitstraling.
Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting

Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten.

Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.

De Dome tent

Een zakelijk, sportief of ander evenement in de planning? Met deze futuristische Dome tent trek je
meteen de aandacht bij bijvoorbeeld een product presentatie, festival of open dag. Het leuke is dat de Dome tent zowel indoor als outdoor gebruikt kan worden. Bijkomend voordeel: hij is waterdicht en windbestendig, dus ook nog eens hartstikke comfortabel. Maak de tent af met een mooie styling, waardoor iedere gast zich welkom voelt!

Bekijk ook onze andere tenten
STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE