Festival

Populaire festival tent huren?

Dan ben je bij Tent4Rent aan het juiste adres! Met een diversiteit aan festivaltenten hebben we zeker de tent die jullie voor ogen hebben. Een kleinere tent voor een intieme sfeer of juist op zoek naar een tent waar een paar honderd mensen in kunnen feesten? Wat alle festivals in ieder geval gemeen hebben is dat zij vaak een tijdelijk onderkomen vormen voor hun gasten: tenten voor backstage, voor de crew, de lounge, de bar, de ingang, etc.

Wij kunnen u de volgende tenten aanbevelen:

STRETCHTENT

Elk festival is uniek en het creëren van de juiste sfeer is belangrijk. Met de Stretchtent is het mogelijk om jullie festival, naast bescherming tegen wind en regen, juist deze geweldige uitstraling te geven. Onze Stretchtenten zijn te koppelen tot elk gewenst formaat en door de flexibiliteit en rekbaarheid van het doek is de tent in verschillende ontwerpen op te zetten. Daarnaast hebben wij speciale windschermen ontwikkeld (zandkleurig) om de Stretchtent af te sluiten. Dat maakt deze tent heel geschikt als festivaltent, voor een sfeervol en bijzonder festival!

TIPI STRATUS

Het grote voordeel van de Tipi Stratus is dat hij 100% wind- en waterdicht is en een fijne beschutting biedt tegen de zon. Opgezet als enkele tent met de zijkanten naar beneden ziet de Tipi Stratus eruit als een gewone Tipi tent; met de zijkanten omhoog ontstaat een reusachtige ‘heksenhoed’ (‘Giant Hat’). Door de unieke constructie is de tent eindeloos onderling te koppelen tot elk gewenst formaat. De Tipi Stratus is een echte eyecatcher en geeft iedere gast meteen een onbeschrijfelijk goed gevoel!
TIPI NIMBUS

De Tipi Nimbus, het kleinere broertje (‘Tiny Hat’) van de Stratus, maakt de aankleding van ieder festivalterrein compleet. Deze tent is geliefd door zijn eenvoud en stoere ontwerp. Uitstekend geschikt als overkapping voor de bar, de catering of voor de DJ’s op jullie festival. De Tipi Nimbus biedt beschutting tegen de zon en lichte regen en creëert een gezellige ongedwongen sfeer. Gewoon om gezellig onder te praten of samen te zitten.

Reacties van onze klanten

Door: Robin Bierman (Neighbours festival)

We hebben nu voor 3 evenementen gewerkt met tenten van Tent4Rent. Starshades, stretchtenten en tent-up-tenten. Alle tenten zijn netjes en professioneel opgezet en naar wens op de juiste dagen en tijdstippen. Ook de afbouw was goed geregeld. Voor ons volgende evenement schakelen we ook Tent4Rent weer in!

Door: Arjan Wagensveld (Puur festival)

Meerdere malen zaken meegedaan, was perfect geregeld. Persoonlijk advies en snelheid. Niks is te moeilijk. Het personeel had een goed gevoel voor humor ondanks het feit dat ze toch wel vroeg waren opgestaan. Op naar een verdere samenwerking komende jaren.

Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting
Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten
Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

Bekijk alle tenten

STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE