Tipi Nimbus

Bij Tent4Rent kunt u een Tipi Nimbus huren voor uw bruiloft, tuinfeest of festival.

De Tipi Nimbus is zeer geliefd door haar eenvoud en veelzijdigheid. Geschikt als overkapping voor een bar of een diner is deze tent een echte eyecatcher. Over vier solide houten palen staat het canvasdoek gespannen, zodat het geheel eruit ziet als een kleine hoed (“Tiny Hat”).
Opbouw & Grootte

De Tipi Nimbus is zeer geliefd door haar eenvoud en veelzijdigheid. Geschikt als overkapping voor een bar of een diner is deze tent een echte Eyecatcher. Hij biedt beschutting tegen de zon en lichte regen en is deels afsluitbaar met jute windschermen. De tent heeft een doorloophoogte van 2.10 meter en een nokhoogte van 3.80 meter.

Capaciteit
Het canvasdoek is over vier solide houten palen gespannen, zodat het geheel eruit ziet als een kleine hoed (‘Tiny Hat’). De tent biedt ruimte aan 25 personen en is uitstekend geschikt als overkapping voor bijvoorbeeld een bar, DJ, buffet.
Afmetingen
  • DIAMETER 5.5 METER
kleuren
  • CHINO (BEIGE)
Capaciteit
  • 25 PERSONEN
Brandwerend (inclusief certificaten)
Geen bouwboek nodig
Door de tenten dicht bij elkaar te plaatsen zijn ze onderling te koppelen
Deels afsluitbaar met jute windschermen
Unieke, luxueuze uitstraling door gebruik van natuurlijke materialen
De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting

Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten.

Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.

De Tipi Nimbus

Gezellig zitten aan houten tafels of staan aan de borreltafel, met de Tipi Nimbus kun je alle kanten op. De Tipi is ideaal voor een bruiloft, festival of bedrijfsevenement, bijvoorbeeld om de bar of het buffet te overkappen. Hij geeft jouw evenement een unieke uitstraling. Door het gebruik van natuurlijke materialen past deze tent in iedere omgeving.

Bekijk ook onze andere tenten
STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

STARSHADE