White Luxury

De White Luxury is gloednieuw bij Tent4Rent. Deze chique ivory-kleurige spantent is een exclusieve, stijlvolle overkapping voor bruiloften, tuinfeesten, diners en andere feestelijke gebeurtenissen.

De White Luxury tent is uitgevoerd in natuurlijke materialen; dat draagt bij aan de uitstraling van de tent, en maakt dat deze volledig tot z’n recht komt op feesten in tuin of park.

4
5
Opbouw & Grootte
De White Luxury heeft een luxe uitstraling dankzij zijn natuurlijke materialen en donkere houten palen. Voor een buitenbruiloft is de White Luxury uitermate geschikt. De tent is makkelijk in te richten en om te bouwen voor verschillende dagdelen, zoals ceremonie, diner en feest. Met de transparante zijwanden heb je geen zorgen meer over het onvoorspelbare Hollandse weer.
Capaciteit
De White Luxury heeft een standaardbreedte van 10 m en is in de lengte makkelijk uit te breiden met flexibele middenstukken van 6 meter. Met zijn doorloophoogte van 2.45 m en nokhoogte is deze tent daardoor geschikt voor 75 tot maar liefst 350 gasten.
Afmetingen
  • 10 x 10 meter
  • 10 x 16 meter
  • 10 x 22 meter
  • 10 x 28 meter
kleuren
  • WIT
Capaciteit
  • 75-350 PERSONEN

Brandwerend (inclusief certificaten) en voorzien van bouwboek

100% wind & regen bestendig (tot wel 100 km/h)
Modulair systeem, naar wens per 6 m te vergroten

Volledig af te sluiten met transparante of dichte zijwanden en dus in alle seizoenen in te zetten

Unieke, luxueuze uitstraling door gebruik van natuurlijke materialen
De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting

Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten.

Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.

De White Luxury Tent

Dromen van een chique bruiloft midden in de natuur of een exclusief feest in je eigen achtertuin?
Kies dan voor de White Luxury. Met deze sfeervolle tent zorg je voor een prachtige, natuurlijke overkapping in de buitenlucht. Door het gebruik van transparante zijwanden heb je tóch het gevoel van ‘buiten zijn’ en heb je nooit meer last van onvoorspelbaar Hollands weer.

Bekijk ook onze andere tenten
STRETCHTENT

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE