Stretchtent

Bij Tent4Rent kunt u een Stretchtent huren voor uw bruiloft, tuinfeest of evenement.

Sinds een aantal jaren zien wij een grote stijging in de verhuur van onze Stretchtenten. De Stretchtenten van Tent4Rent zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor ze erg geliefd zijn onder onze klanten. Zelfs als er geen regen verwacht wordt, kiezen onze klanten er vaak nog steeds voor om een Stretchtent huren, omdat deze tent ontzettend veel sfeer met zich meebrengt.

4
5

Opbouw & Grootte StreTchtent 

De Stretchtent is ideaal voor bruiloften, festivals, personeelsfeesten, tuinfeesten en andere evenementen. Met bijpassende windschermen is de tent ook goed warm te houden. De flexibiliteit van het doek maakt het mogelijk om ze op vrijwel elke gewenste locatie te plaatsen, bijvoorbeeld over vijvers, ongelijke vloeren, op boten of steigers. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de tenten zijn te koppelen tot elk gewenst formaat. De doorloophoogte (standaard 2.5 m) is flexibel, evenals de nokhoogte (standaard 4 m)

Capaciteit StreTchtent 

Tent4Rent plaatst Stretchtenten voor ongeveer 35 tot 750 personen. Wij rekenen 1 m² per staande persoon en 1.5 m² per zittende persoon. In een Stretchtent van 5 x 7,5 meter passen dus zo’n 37 personen staand, zittend zijn dat er ongeveer 25 personen. Meerdere Stretchtenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot één grotere tent. Daardoor kunnen we Stretchtenten plaatsen die geschikt zijn tot wel 750 personen.
Afmetingen
  • 5 X 7,5 METER
  • 5 X 10 METER
  • 7,5 X 10 METER
  • 10 X 10 METER
  • 10 X 15 METER
  • EINDELOOS TE KOPPELEN
    VOOR EEN GROTER FORMAAT
kleuren
  • CHINO (BEIGE)
Capaciteit
  • 35-750 PERSONEN
Brandwerend (inclusief certificaten) en voorzien van bouwboek
100% wind & regen bestendig
Flexibel in opbouw en te koppelen tot elk gewenst formaat
Deels afsluitbaar met jute windschermen
Unieke, luxueuze uitstraling door gebruik van natuurlijke materialen
De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Opties voor bij de strechtent

Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting

Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten.

Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

De Stretchtent

Tover jouw favoriete plek om tot een buitengewone feestlocatie waar je beschutting vindt in de Stretchtent van Tent4Rent. Van onvoorspelbaar Hollands weer heb je geen last. Door de unieke windschermen blijft de tent lekker warm, maar ook biedt hij de nodige schaduw als de zon volop schijnt. Deze veelzijdige, zandkleurige tent zorgt voor een dag vol warmte, romantiek en gezelligheid.
Bekijk ook onze andere tenten

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE