Bruiloft

Populaire bruiloft tent huren?

Buiten trouwen in een tent middenin de natuur? Een romantische gedachte die wij voor jullie kunnen verwezenlijken. Vanwege het onvoorspelbare weer in Nederland heeft elk huwelijksfeest dat buiten georganiseerd wordt een goede bruiloft tent nodig. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten nat worden.

Wij kunnen u de volgende tenten aanbevelen:

STRETCHTENT

De Stretchtent is ideaal voor een bruiloft en beschikbaar in verschillende maten. Onze Stretchtenten zijn te koppelen tot elk gewenst formaat en door de flexibiliteit en rekbaarheid van het doek is de tent in verschillende ontwerpen op te zetten. Hij is daardoor vrijwel overal te plaatsen. Daarnaast hebben wij speciale windschermen ontwikkeld (zandkleurig) om de Stretchtent af te sluiten. Dat maakt deze tent heel geschikt als trouwtent, voor een bijzondere, stijlvolle en romantische dag!

WHITE LUXURY

Een chic en stijlvolle bruiloft op je favoriete locatie? Maak jouw dag onvergetelijk met de White Luxury. De White Luxury is een luxe ivorykleurige spantent en uitermate geschikt als stijlvolle overkapping voor de ceremonie, het diner en het feest ‘s avonds. Doordat de tent standaard kan worden opgebouwd met transparante zijwanden, heeft u met uw bruiloft totaal geen last meer van het grillige weer in Nederland.

TIPI STRATUS

Jullie trouwdag in festival sfeer? Maak met de Tipi Stratus al je dromen waar. Met deze tent wordt jullie bruiloft onvergetelijk en hij kan zowel dicht als open kan worden opgebouwd. Zitten aan mooi gedekte, lange tafels, borrelen rondom de vuurplaats in het midden, dansen op de heerlijkste beats, het kan allemaal. De Tipi Stratus is een echte eyecatcher en geeft iedere gast meteen een onbeschrijfelijk goed gevoel!

Reacties van onze klanten

Door: Elsbeth Bijl

Wij hebben zeer prettig contact gehad met tent4rent rondom de levering van de White luxery 10*22 tent voor onze bruiloft. We konden tussendoor steeds van alles vragen en ook aanpassingen waren geen probleem. De tent zelf bleek splinternieuw te zijn. Wat hebben we veel complimenten gekregen van onze gasten. Zeker in combinatie met de verlichting en de vloer was het perfect. We hebben uiteindelijk stralend weer gehad maar het gaf vooraf veel rust dat in geval van noodweer, de tent gewoon dicht kon.

Door: Jasper van der Meij

Dankzij Tent4Rent is onze bruiloft een top dag geweest. Van begin tot eind is alles goed verlopen. De opbouw verliep soepel, het was zelfs mogelijk de tent nog een aantal meter te verplaatsen. Op de dag zelf zorgde de stretchtent en de verlichting ervoor dat wij een unieke trouw-/feestlocatie hadden. Nooit verwacht dat het zo’n sfeerbooster kon zijn. Onze gasten op de dag zelf waren ook zeer enthousiast over de uitstraling van de tent. Een aanrader!

Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting
Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten
Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

Bekijk alle tenten

STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE